• Crematies, begrafenissen en uitvaarten - C.J. van den Berg Uitvaartzorg

Uitvaart

Wanneer uw dierbare komt te overlijden is het van belang direct telefonisch contact met mij op te nemen.
In dit eerste contact zal ik met u de praktische zaken regelen die prioriteit hebben.
Tevens zullen wij een afspraak maken om de gehele uitvaart met elkaar te bespreken.
Dit kan bij u thuis, op de locatie van het overlijden van uw dierbare of elders.

In dit gesprek zullen wij inhoudelijk ingaan op de te regelen uitvaart. Hier kunnen de volgende onderwerpen met u worden besproken.

Keuze begraven of cremeren

Wanneer u de keuze heeft gemaakt om te begraven of te cremeren zullen wij in het gesprek de locatie bespreken. Ik zal direct de tijden voor u vastlegging zodat u weet op welke dag de uitvaart zal plaatsvinden.

Keuze begraven of cremeren

Wanneer u de keuze heeft gemaakt om te begraven of te cremeren zullen wij in het gesprek de locatie bespreken. Ik zal direct de tijden voor u vastlegging zodat u weet op welke dag de uitvaart zal plaatsvinden.

Wanneer u de keuze heeft gemaakt om te begraven of te cremeren zullen wij in het gesprek de locatie bespreken. C.J. van den Berg Uitvaartzorg zal direct de tijden voor u vastleggen zodat u weet op welke dag de uitvaart zal plaatsvinden.

Laatste verzorging

De laatste verzorging is het wassen, het kleden, de verzorging van het gezicht en het kapsel van uw dierbare. Bij C.J. van den Berg Uitvaartzorg is er de mogelijkheid om hierbij te helpen of bij aanwezig te zijn.

Opbaring

Er zijn verschillende manieren voor de opbaring. U kunt kiezen om uw dierbare thuis op te baren. Dit zou kunnen op bed of in een kist. Wilt u dit niet dan is er altijd de mogelijkheid om op te baren in een uitvaartcentrum naar keuze. C.J. van den Berg Uitvaartzorg denkt graag met u mee en regelt uw wensen.