Cees Jan van den Berg, uw persoonlijke uitvaartondernemer voor Voorburg.

Uw wens, mijn zorg

Een vertrouwd gezicht

Ik ben uw vertrouwde gezicht vanaf de melding van overlijden tot en met de dag van de uitvaart en daarna.

Ik, Cees-Jan van den Berg, eigenaar van uitvaartonderneming C.J. van den Berg Uitvaartzorg, verzorg al sinds 2010 persoonlijke uitvaarten (crematies en begrafenissen) in Voorburg. C.J. van den Berg Uitvaartzorg is gericht op persoonlijke aandacht waarin ik uw wens mijn zorg maak. Ik verzorg de uitvaart op alle gewenste locaties in Voorburg en buiten de regio, en voor alle verzekeringsmaatschappijen.

Ik begeleid u bij alles wat u in gedachten heeft en waar u nog niet aan gedacht heeft

 Als een dierbare is overleden begint voor u een moeilijke periode. Juist in deze eerste, vaak verwarrende dagen, wordt er groot beroep op u gedaan om de uitvaart te regelen. Ik zal uw zorgen uit handen nemen.
Zodra u contact met mij opneemt zal ik direct met u de praktische zaken regelen die prioriteit hebben. Ik ga u vragen waar uw dierbare is overleden en op welke locatie de opbaring zal plaats vinden. Is dit thuis, of in een uitvaartcentrum in Voorburg?

Ook vraag ik u naar uw wensen rond de laatste verzorging. Hier versta ik onder het wassen en kleden van uw dierbare. U kunt helpen bij deze laatste verzorging samen met gespecialiseerd personeel.
Wanneer bovenstaande is besproken maken wij een persoonlijke afspraak om de uitvaart met elkaar door te nemen. Dit kan bij u thuis, op de locatie van het overlijden van uw dierbare of elders.

Dank je wel Cees Jan

Dit jaar heb ik 2 x bij een overlijden te maken gehad met Cees Jan. In beide gevallen niets dan lof hoe Cees Jan dit heeft begeleid. Uit alles tijdens deze verschrikkelijke periodes blijkt dat Cees Jan zeer betrokken is en zich goed kan inleven in de situatie. Ik ben Cees Jan dan ook zeer erkentelijk wat hij allemaal heeft gedaan en betekend voor mij. Nogmaals dank voor alle goede zorgen

Jeroen Wolters
begrafenisondernemer Voorburg, begrafenisonderneming Leidschendam

Begraven in Voorburg

In dit persoonlijke gesprek zullen wij elkaar ontmoeten en zal ik al uw wensen met u doornemen.
Wanneer u de keuze heeft gemaakt om te begraven kunnen wij de locatie bespreken. In Voorburg zijn er twee begraafplaatsen; de Oosterbegraafplaats aan de Rodelaan in Voorburg heeft meer dan 2.000 graven en is rustig gelegen midden in de gemeente. De Oosterbegraafplaats is een gemeentelijke begraafplaats en een gedeelte van deze begraafplaats is bestemd voor Rooms-Katholieke graven. Er is een aula aanwezig waar de afscheidsdienst kan plaatsvinden.
Begraafplaats Parkweg aan de Parkweg in Voorburg is een algemene begraafplaats met veel historische bouwwerken en een prachtige, statige toegangspoort. Een aula is niet aanwezig en daarom zal de afscheidsdienst op een andere locatie kunnen plaatsvinden.
Mocht uw keuze zijn buiten Voorburg te begraven is dit uiteraard ook mogelijk.

Cremeren in Voorburg

Als u kiest voor een crematie dan zal de locatie buiten Voorburg zijn. In de gemeente Voorburg bevinden zich geen crematoria. Er bevinden zich een aantal crematoria in de regio. Daar heeft u de vrije keuze in.

Ik zal tijdens dit gesprek direct de tijden voor u vastleggen zodat u weet op welke dag de uitvaart zal plaatsvinden.

Afscheid van onze vriend

Het overlijden van je man, (schoon)vader en de grootste vriend van de kleinkinderen, hakt er enorm in. Bij binnenkomst van Cees-Jan, merkte je al dat dit een man is, die met veel liefde en empathisch vermogen, dit werk doet. Cees-Jan heeft ons vanaf het begin tot en met de uitvaart bijgestaan. Ook na de begrafenis nam hij nog contact op.
Het was een mooi en warm afscheid, soms met een lach en een traan.
Namens de hele familie wil ik Cees-Jan bedanken, je hebt een zware dag draaglijk gemaakt voor ons.

Familie van Dijk

Anita van Dijk

Een passende afscheidsdienst in Voorburg

Of u een afscheidsdienst houdt of niet, die keuze is geheel aan u. Zo ook waar u deze dienst wilt houden en of het een lange of korte dienst wordt met veel of weinig genodigden.
Het houden van een afscheidsdienst voorafgaande aan een begrafenis in Voorburg, kan in de aula van de Oosterbegraafplaats. Zal de begrafenis op de Begraafplaats Parkweg plaatsvinden dan zijn er andere locaties waar een afscheidsdienst gehouden kan worden. Gebruik van de aula op de Oosterbegraafplaats is daarin een mogelijkheid. Wilt u elders een afscheidsdienst laten plaatsvinden is dit uiteraard ook mogelijk.
Als het gaat om een afscheidsdienst voorafgaande aan een crematie kunnen de faciliteiten gebruikt worden van het door u gekozen crematorium.

Voor mij is er geen wens te groot, maar ook nooit te klein

Een overlijden komt soms plotseling, soms is een persoon al langere tijd ziek. Het kan voorkomen dat er een wensenlijst voor de begrafenis of crematie is opgesteld, of dat er nog nooit over gesproken is. Daarom bespreek ik met u de wensen die al kenbaar zijn gemaakt, de wensen die er zijn of gaandeweg ontstaan. Vervolgens kijken we naar de mogelijkheden om deze tot uitvoer te brengen binnen het budget wat daarvoor beschikbaar is. Wat het geval ook is, samen komen wij er ten alle tijden uit.

De uitvaart als weerspiegeling van het karakter en de leefwijze van uw dierbare

Samen met u ga ik zorgen voor een waardige en onvergetelijke uitvaart die past bij hoe uw dierbare in het leven stond. Kortom: een uitvaart op maat, want geen mens is gelijk en daarom is er geen uitvaart gelijk.

Denkt u bijvoorbeeld aan het uitzoeken van een uitvaartkist. Een uitvaartkist komt in vele soorten materialen, modellen, kleuren en prijzen. Ook een mand behoort tot de keuzes. Het is tevens mogelijk de kist te personaliseren of er zelf op te schilderen, tekenen of schrijven.

Een rouwauto is er in verschillende merken. U heeft de keuze uit moderne of klassieke uitvoeringen. Andere vormen van rouwvervoer zijn bijvoorbeeld een rouwkoets, een bakfiets, een motor met zijspan, of een uitvaart bus. Zelf de kist vervoeren in een voertuig dat van de overledene was of werd gebruikt is ook een mogelijkheid.

Voor de rouwkaarten geldt wederom dat de wens leidend is. Het formaat, de kleurstelling, de tekst, wel of geen foto. Misschien een afbeelding van zijn of haar favoriete schilderij of vakantieplek. Het is allemaal mogelijk.

Ook de bloemen voor de uitvaartdienst komen in dit gesprek aan de orde. Ik zal aan de hand van een presentatiegids laten zien welke mogelijkheden er bestaan. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf bij uw favoriete bloemist de bloemen te bestellen.

een warm afscheid

De uitvaart van mijn man zag ik erg tegen op,maar mijn dochter wist me gerust te stellen omdat ze goede ervaring met Cees-Jan had bij het overlijden van haar schoonvader.
Ze had niet te veel gezegd.Cees-Jan was een grote steun voor ons ,dacht overal aan .Hij belde na een tijdje zelfs terug hoe het ging.Wij kunnen hem daarom van harte aanbevelen in zulke verdrietige tijden.

Olga de Boer

olga de boer

Voorbespreking eigen uitvaart

Steeds meer mensen kiezen ervoor de eigen uitvaart van tevoren geregeld te hebben. Bijvoorbeeld in geval van een naderend einde door ziekte of als u graag uw wensen op papier wilt hebben staan voor als het nodig is. C.J. van den Berg Uitvaartzorg heeft hier de laatste jaren veel ervaring mee opgedaan.
In een persoonlijk gesprek ga ik uw wensen op papier zetten. Vervolgens zal ik dit voor u uitwerken en ontvangt u van mij ook een kostenbegroting. Hierdoor krijgt u goed inzicht in uw wensen en de daarbij behorende kosten. Neem hiervoor vrijblijvend contact met mij op.