Cees Jan van den Berg, uw persoonlijke uitvaartondernemer voor Leidschendam

Uw wens, mijn zorg

EEN VERTROUWD GEZICHT

 Ik, Cees-Jan van den Berg, eigenaar van uitvaartonderneming C.J. van den Berg Uitvaartzorg, ben uw vertrouwde gezicht vanaf de melding van overlijden tot en met de dag van de uitvaart en daarna.

C.J. van den Berg Uitvaartzorg is gericht op persoonlijke aandacht waarin ik uw wens mijn zorg maak.

Ik verzorg al sinds 2010 persoonlijke uitvaarten (crematies en begrafenissen) in Leidschendam. Ik doe dit op alle gewenste locaties in Leidschendam en buiten de regio, en voor alle verzekeringsmaatschappijen.

Ik neem uw zorgen uit handen

In de eerste dagen nadat een dierbare is overleden, wordt er groot beroep op u gedaan om de uitvaart te regelen. C.J. van den Berg Uitvaartzorg is er om uw zorgen uit handen te nemen. Want juist deze eerste dagen gaan vaak gepaard met veel emotie en verwarring. In het eerste contact dat wij hebben zal  ik voor u de praktische zaken regelen die prioriteit hebben. Ik zal u vragen waar uw dierbare overleden is. Op welke locatie de opbaring zal plaats vinden. Word dit thuis, of in een uitvaartcentrum in Leidschendam of elders? Ik zal u uitleg geven over de keuzes die u heeft ten aanzien van de laatste verzorging van uw dierbare. Het is mogelijk dat u zelf wilt helpen bij deze laatste verzorging. Wanneer wij alles hebben besproken en in werking gezet, zullen wij een afspraak maken om de gehele uitvaart met elkaar te bespreken.

Dit kan bij u thuis, op de locatie van het overlijden van uw dierbare of elders.

Dank je wel Cees Jan

Dit jaar heb ik 2 x bij een overlijden te maken gehad met Cees Jan. In beide gevallen niets dan lof hoe Cees Jan dit heeft begeleid. Uit alles tijdens deze verschrikkelijke periodes blijkt dat Cees Jan zeer betrokken is en zich goed kan inleven in de situatie. Ik ben Cees Jan dan ook zeer erkentelijk wat hij allemaal heeft gedaan en betekend voor mij. Nogmaals dank voor alle goede zorgen

Jeroen Wolters
begrafenisondernemer Voorburg, begrafenisonderneming Leidschendam

Begraven of Cremeren in Leidschendam

Tijdens het persoonlijke gesprek zullen wij elkaar ontmoeten en zal ik alle wensen en mogelijkheden met u doornemen.

Wanneer u de keuze heeft gemaakt om te begraven zullen wij de daarvoor geschikte locaties bespreken. Of misschien heeft u al een voorkeur.

In Leidschendam zijn er twee begraafplaatsen;

Rooms Katholieke Begraafplaats Sint Agatha aan de Veurse Achterweg. Op de begraafplaats staat een kleine maar functionele kapel / aula met ongeveer 80 zitplaatsen.

Begraafplaats Noorthey in Leidschendam aan de Tuinenlaan. Noorthey beschikt over verschillende faciliteiten zoals een keldergraf voor Islamitisch begraven, en er is een speciaal Rooms-Katholiek gedeelte. De aula van de begraafplaats heeft plek voor 150 genodigden en beschikt over 80 zitplaatsen.  

Wanneer u de keuze maakt om te cremeren zal de locatie buiten Leidschendam zijn. In Leidschendam bevindt zich geen crematorium maar er zijn verschillende crematoria in de regio waaruit u vrije keus heeft.

Tijdens ons gesprek zal ik direct de tijden voor u vastlegging zodat u weet op welke dag de uitvaart zal plaatsvinden.

Afscheid van onze vriend

Het overlijden van je man, (schoon)vader en de grootste vriend van de kleinkinderen, hakt er enorm in. Bij binnenkomst van Cees-Jan, merkte je al dat dit een man is, die met veel liefde en empathisch vermogen, dit werk doet. Cees-Jan heeft ons vanaf het begin tot en met de uitvaart bijgestaan. Ook na de begrafenis nam hij nog contact op.
Het was een mooi en warm afscheid, soms met een lach en een traan.
Namens de hele familie wil ik Cees-Jan bedanken, je hebt een zware dag draaglijk gemaakt voor ons.

Familie van Dijk

Anita van Dijk

Een grote of kleine afscheidsdienst in Leidschendam

De keuze voor het houden van een afscheidsdienst is geheel aan u. Evenals hoe groot of klein u de dienst wenst, en met hoeveel genodigden.
Een afscheidsdienst voorafgaande aan een begrafenis in Leidschendam, is mogelijk in de aula van begraafplaats Noorthey evenals in de aula / kapel  op de Rooms Katholieke begraafplaats Sint Agahtha. Als het gaat om een afscheidsdienst voorafgaande aan een crematie kan er gebruikt worden gemaakt van de faciliteiten van het crematorium van uw keuze.

Geen wens is te groot, of te klein voor C.J. van den Berg Uitvaartzorg in Leidschendam

Het kan voorkomen dat een overlijden plotseling is, of dat een persoon al lange tijd ziek is. Het gebeurt dat er al een wensenlijst voor de begrafenis of crematie is opgesteld, maar ook dat er nog nooit over gesproken is.  Wat het geval ook is, we zullen er altijd uitkomen.
Ik neem met u alle wensen door; degene die al kenbaar zijn gemaakt, de wensen die er zijn of gaandeweg ontstaan. Vervolgens kijken wij naar de mogelijkheden die er zijn om deze tot uitvoer te brengen en naar het budget wat daarvoor beschikbaar is. De uitvaart kan zo ingetogen of uitbundig zijn als u wenst.

Een uitvaart als weerspiegeling van iemands leven

De mogelijkheden voor een persoonlijke uitvaart zijn talloos. Daardoor kunt u met een uitvaart het karakter en leefwijze van uw dierbare goed naar voor laten komen.

 Denk bijvoorbeeld aan de uitvaartkist. Wilt u een uitbundige kist, een eenvoudige of een mand? Uitvaartkisten zijn er in verschillende materialen, modellen, kleuren. U kunt de kist laten personaliseren of er zelf op schilderen, tekenen of schrijven.

Voor het vervoeren van de overledene kunt u kiezen uit verschillende merken rouwauto’s, in moderne of klassieke uitvoering. Andere mogelijkheden zijn een rouwkoets, een bakfiets, een motor met zijspan of een uitvaart bus. Of misschien wilt u zelf uw dierbare vervoeren in een voertuig dat van de overledene was of werd gebruik.

Als het gaat om de rouwkaarten geld eveneens dat de wens leidend is. Formaat, kleurstelling, tekst, wel of geen foto. Misschien een afbeelding van zijn of haar favoriete schilderij of vakantieplek. Het is mogelijk.

Vervolgens zal ik u aan de hand van een presentatiegids laten zien welke mogelijkheden er bestaan voor de bloemen bij de uitvaartdienst. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf bij uw favoriete bloemist de bloemen te bestellen.

een warm afscheid

De uitvaart van mijn man zag ik erg tegen op,maar mijn dochter wist me gerust te stellen omdat ze goede ervaring met Cees-Jan had bij het overlijden van haar schoonvader.
Ze had niet te veel gezegd.Cees-Jan was een grote steun voor ons ,dacht overal aan .Hij belde na een tijdje zelfs terug hoe het ging.Wij kunnen hem daarom van harte aanbevelen in zulke verdrietige tijden.

Olga de Boer

olga de boer

Voorbespreking van uw eigen uitvaart of die van een dierbare

In het geval van een naderend einde door ziekte of als u graag uw wensen op papier wilt hebben staan voor als het nodig is, kunt u contact met mij opnemen voor een vrijblijvende voorbespreking. Tijdens een persoonlijk gesprek zal  ik uw wensen op papier zetten en een daarbij behorende kostenbegroting overleggen zodat u een duidelijk overzicht krijgt van uw wensen en de daarbij behorende kosten. C.J. van den Berg Uitvaartzorg heeft hier de laatste jaren veel ervaring mee opgedaan.